GoogleFacebook

Mijn naam is Wesley Borstel, chef en eigenaar van Sensess fine dining on location.

Ik heb Sensess fine dinning opgericht omdat ik graag iets voor mezelf wilde doen en mijn stempel wil drukken op mijn eigen visie binnen de horeca. Ik heb mijn kennis opgedaan in verschillende restaurants met michelin sterren o.a: ML in haarlem, Vrienden van Jacob in santpoort, Bokkedoorns in overveen en Tante Koosje in loenen aan de vegt. Bij deze restaurants heb ik een hoop geleerd wat betreft het bewerken van goede producten in een gerecht.

Sensess fine dining on location is een jong, vernieuwend en ondernemend bedrijf. Wij zorgen voor een luxe maaltijd terwijl u alleen maar hoeft te genieten. Alles wat wij leveren is kwalitatief hoogstaand en sterwaardig. De maaltijden die wij leveren zijn: luxe lunch, broodjeslunch, 4, 5 of 6 gangen menu’s, luxe of simpel buffet, bbq buffet, ‘aflever’ bbq, winter bbq , stampotbuffet of luxe hapjes. Wij houden van bourgondisch eten, alle gerechten zijn goed gevuld. In deze gerechten wordt gebruik gemaakt van lokale producten zoals: bloemendaalse gele kool, schorseneren, aardpeer, hert enzovoort. Wij gebruiken seizoensgebonden producten en niet te vergeten de vergeten groenten. U kunt ook gebruik maken van verschillende drank arrangementen in verschillende prijsklasses. Zo leveren wij goede en lekkere wijnen of heerlijke bieren bij u maaltijd.

Wij halen onze producten bij betrouwbare en goede leveranciers zoals: Han de Kroon voor groenten, Chateau Briand voor vlees, Jan Veerman en Jan van As voor vis, Vanilla Venture en Cavad’or voor speciale producten, voor overige producten Hanos en Sligro, Hans Molenaar en Nardy voor wijnen, Melgers voor bier/wijn en Bourgondisch lifestyle voor kaas. Alle producten halen we zelf op, zo houden we het persoonlijke contact met de leveranciers.

Hoe gaat het in z’n werk? Als u interesse heeft om ons in te huren neemt u contact op met ons. U geeft dan aan waar u graag gebruik van wilt maken. Wij maken aan de hand daarvan een offerte op zodat u weet wat het kan gaan kosten. De menu’s maken wij in overleg met u. Eventuele dieet wensen of allergieën graag op tijd aan geven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Op de avond zelf kan dit niet meer. Tijdens onze aanwezigheid zorgen wij voor alles zoals: borden, glazen, bestek, linnen, pannen en eventueel personeel. Alles wat u hoeft te doen is de deur open doen en genieten. Als wij weer vertrokken zijn zult u niet merken dat wij zijn geweest. Behalve het nagenieten dan.