GoogleFacebook

Amuse

Soepje van hutspot met een schuim van rookworst.

 

Voorgerecht

Cilinder van kletskoppen gevuld met steak tartaar en bieslook mayonaise, gebakken kwartel ei, gel van ui, zoete ui, en pluksla.

 

Tussengerecht

Gebakken sint jacobschelp met appel marsmellow, appel, kreeft, kreeften jus, kippen fond.

 

Tussengerecht

In de röner gegaarde buikspek daarna gerookt, crème doperwten, buideltje van vergeten groentes.

 

Hoofdgerecht

Gebakken runder lende en bereidingen van vergeten groentes met een jus van gerookte bietjes.

 

Dessert amuse

Hangend bier van Adriaan wit ( Haarlems jopen bier! ).

 

Dessert 

Snoep desserts 2015 !!!Souffle van kersen zuurstok, schuim advocaat, gelei zwart wit, popcorn en zuremat crème, krokante trekdrop en drop toffee ijs.

 

Diverse Friandises